Gyda vinner bil!!!!

Gyda Westvold Hansen (16) vinner Eliteklassen for kvinner i Granåsen CUP, del 1 2019 - og blir vinner av bil fra #PrøvenBil

For første gang har Byåsen IL Hopp/kombinert satt opp en splitter ny bil i premie i et hopprenn! 

Og vinneren av bilen fra #PrøvenBil ble #GydaWestvoldHansen fra Nansen IL. Vi gratulerer så mye!

Granåsen Cup er en treningsrenn karusell som hvert år arrangeres av Byåsen IL for hoppere/løpere  i Trondheimsområdet. Det arrangeres renn i K60, K90 og K124, med stigende vanskelighetsgrad utover sesongen. Først i den minste bakken på plast, deretter på snø i K90 og avslutnings og finalerennet går i K124 i mars. Dette er sagt å gi verdifull renn erfaring for utøvere, samt en ypperlig mulighet for arrangøren å trene nytt personell i nye roller. De to siste årene er CUP-en utvidet til å starte i K60, hvor også de yngre (fra 5 år) kan bivåne de eldre  løperne hoppe langt, omgåse dem, og kanskje få seg en autograf også.

Byåsen IL hopp/kombinert ønsket å gjøre litt ekstra ut av renn i #GranåsenRekruttsenter i år, og kontaktet #PrøvenBil, om de kunne være behjelpelig med premie til beste elite hopper. Og, YEESS, #PrøvenBil og #ArveVorvik stilte med splitter ny #Peugot som premie til beste elitehopper. Både til beste etter renn i rekruttbakken K-60 (dog krav om deltagelse i begge rennene) og som løper med beste plassering sammenlagt i eliteklassen.

Heldigvis for jentene (og spesielt for 16-årige Gyda Wesvold Hansen) stilte ikke eliteløpere opp i noen av hopprennene i K60, og dermed måtte premien i herreklassen flyttes til elite damer. Og her ble #GydaWestvoldHansen en soleklar vinner.

Hva gjør vinneren uten sertifikat og enda to år til sertifikatet er i boks. Vel, hun har sikret seg #TrafikkaltGrunnkurs og kan benytte bilen til øvelseskjøring sammen med foreldre, noe både Gyda og foreldrene sikkert glerder seg en hel masse til.

Byåsen IL Hopp/kombinert gleder seg over fabelaktig hopping av Gyda, og håper at gutta kommer sterkere tilbake ved neste anledning.

PS

Bilen er nok ikke til  "odel og eie", men disponeres i en kortere periode.

DS