Barmarkstreningar

Etter haustferien startar vi med barmarks-/innetrening ved BSK-hytta ONSDAGAR 18-19. Velkommen alle saman!

Info

Litt info: 1) På grunn av vedlikeholdsarbeid blir pumpa tatt ut av drift mandag 14.oktober. Hopping på plast etter det blir kun mulig i fuktig vær fram til snønett blir lagt ut. 2) Det vil komme informasjon om barmarks-/innendørstreninger etter høstferien så snart det er klart.

Hoppdag lørdag 28. september

Vi inviterer nye og gamle hoppere til hoppdag i Granåsen rekruttsenter lørdag 28. september klokka 1000. Vi satser på fint vær med hopping og annen sosial aktivitet. Så ta med familien, kompisen og naboen og bli med. Skileikere og nye fjes er spesielt velkomne! (Ta med langrennssko og hjelm så får du låne ski.)

Plasthopping utover høsten

Plasthopping er i gang og vil fortsette som vanlig på tirsdager og torsdager 18-20 til ca midten av oktober. Det jobbes med å sette opp heisvaktliste, og trenere vil dukke opp i bakkene for kyndig veiledning. Følg med i facebook-gruppa for oppdatert informasjon.

K-40 er prøvehoppet

Alvin Le prøvehoppet K-40 bakken på plast onsdag 26/6. Perfekt sier Alvin, og vi tror han ettersom han landet på 38 m. Litt mer gress på sletta og vann i tilløpet så skal det gå helt ned! Video som bildet er hentet fra finner du på FB!

Sommerhoppdagen

Pangstart på sommersesongen i Granåsen rekruttanlegg på den store sommerhoppdagen, med hopping i små og store bakker. Anlegget er nå klargjort for plasthopping. Snart blir også 40m-bakken ferdig.

Den store sommerhoppdagen 2019

Åpen dagssamling/sosial hoppdag i Granåsen rekruttsenter, laurdag 15. juni.

Raw Air og de kommende dager

Torsdag 14/3 - Oppmøte for Raw Air ved kommentatorbuer kl 15:30 Lørdag St-CUP hopp/komb start kl 11, k5-k28 Søndag Høgåsrenn K40 og K60 Tirsdag 19 Poengrenn Hopp

Årsmøte i Hopp/kombinert

Årets årsmøte avholdes i brakka i Granåsen mandag 4. mars kl 20 Diskusjon omkring ferdigstillelse av K-40 Rekruttering Valg

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: